"Happiness is a place between too much and too little"

Finnish proverb


Brains & More faciliteert

"Het magische van de muziek is, dat zij erin slaagt ons heimwee te doen krijgen naar iets dat we nooit hebben gekend."

Gilbert Cesbron

huisconcerten
22 september 2021 11:46 0 Comments

Nieuwe activiteiten aan de Kantoorweg

(Huidige Beoordeling 0.0/5 Sterren) Stemmen: 0
in Algemeen by Roger Gelezen: 742 0 0
Het lijkt een eeuwigheid geleden, het laatste huiskamerconcert op 16 februari vorig jaar, de CD-presentatie van onze muzikale directeur en pianist Erwin (Deleux) zelf (www.erwindeleux.be).
Corona was nog letterlijk ver weg. Wie had toen kunnen weten dat een nieuw huiskamerconcert lang op zich zou laten wachten? Hoe lang? Dat is nog steeds onduidelijk. Doris Day zong het al, ‘the future is not ours to see …’.

Desondanks, waar hoop is zijn huiskamerconcerten. Dus vandaag deze vooraankondiging. Jazeker.
Als het kan willen we heel graag op zondag 23 januari 2022 (inderdaad volgend jaar) dat volgende huiskamerconcert organiseren.
Weer met Erwin zelf. Alleen niet in de hoofdrol. Zijn betere helft Liesl (Stevens, dwarsfluit) zal die rol graag voor haar rekening nemen. Het zal ‘de generale’ zijn voor hun eigen CD!!
Daar wil je natuurlijk bij zijn!! Meer info over het programma volgt.

Zet ook een rode stip in je agenda bij zondag 19 december, de laatste zondag voor de Kerst.
Eénmalig en exclusief kondigen wij aan: de toneelvoorstelling "Jozef is gevallen” (-zo kan Kerst ook zijn-) opgevoerd door ‘het Groene Geneuzel’ (4 spelers van Theater ‘In het Groen’).
Daar wil je natuurlijk bij zijn!! Meer info over deze tragikomedie volgt. 

Tot slot maken we van deze gelegenheid gebruik om jullie te attenderen op het CD-project van iemand die velen van jullie hier aan de Kantoorweg hebben beluisterd: Kasper Schonewille (www.kasperschonewille.nl). Zijn crowdfunding actie is zo succesvol gebleken dat zijn eerste eigen CD er aan komt. Voorintekenen kan! 

Dus, noteer zowel zondag 19 december(16.00 uur) en zondag 23 januari 2022(11.30 uur) in jullie agenda.
Nog beter, meld je alvast aan dan ben je verzekerd van een stoeltje (mogelijk dat we slechts een beperkt aantal plaatsen kunnen aanbieden). Verdere info volgt in de loop van oktober/november.  

Meld je dus aan, zeker omdat de formule van zowel de toneelvoorstelling als het huiskamerconcert hetzelfde is als altijd.
De gehele opbrengst komt ten goede van de stichting Mamita Alice (www.mamitaalice.org).
Alle hulp is nu extra hard nodig: Covid-19 heeft een flinke wissel getrokken (en doet dat helaas nog steeds) op het werk in Ayacucho, Peru. Frederique en haar team en bovenal en in de eerste plaats hun kinderen verdienen onze steun: https://dewereldwijven.com/author/frederique-kallen/ 

Wordt vervolgd! 
Last Modified: 22 september 2021 12:58
  • Twitter
  • Facebook

No Comments Yet...

Leave a reply

Name: Required Field.
E-mailadres: Required Field. Not visible
Website:
Captcha Code: Required Field.
Comment: Required Field.