Eric Klein Breteler

Ongelooflijk motiverend, creatief en duidelijk zijn de workshops die Roger geeft! De cursussen geven richting, zodat je daarna echt aan de slag gaat en toepast. Ik heb het geluk dat ik zowel de workshop ‘Brain & Time Management’ als ‘Brain & Zelf Management’ mocht volgen, waardoor ik heb ervaren dat beide workshops elkaar versterken.
Op dit moment wil ik meerdere doelen bereiken. Roger heeft met al zijn enthousiasme en zorgvuldigheid mij op een efficiënte wijze geleerd hoe de juiste stappen te zetten.
En een succesvolle trainer kan niet zonder zijn vrouw! Gera zorgde voor de innerlijke mens en rustmomenten om de deelnemers weer scherp te krijgen voor de volgende sessie. Op die manier zorgen Roger en Gera ervoor dat de twee-daagse trainingen inspirerend zijn en heel veel energie geven.

Paula Leenders

Samen met drie andere dames uit de ondernemerswereld heb ik in 2008 de cursus ‘Time & Brain Management’ gevolgd en daar een zeer goed gevoel aan over gehouden. Nog iedere dag maak ik graag gebruik van hetgeen ik geleerd heb bij Roger.
De enorme gastvrijheid en creativiteit die uitstraalt van Roger en zijn vrouw is iets wat mij enorm heeft geïnspireerd.
De indrukwekkende muziek en de manier van ‘lesgeven’ sprak mij erg aan. Terwijl je met een overheerlijke, onvergetelijke lunch gezellig met de cursisten aan een lange tafel met elkaar ervaringen en verhalen uitwisselt krijg je het gevoel het liefst elk jaar een investering in jezelf te doen om hier ’thuis’ te komen en te groeien in je kennis over het ‘mens’ zijn. De inzichten zijn zowel inspirerend als enorm leerzaam en dagelijks toepasbaar.

Joost A. Beekers

Brain en Time Management leert je slimmer leren; het sneller beklimmen van de ladder. Brain en Zelf Management leert je de juiste keuzes te maken; het beklimmen van de juiste ladder. Beide cursussen zijn zinvol zowel professioneel als persoonlijk / privé.

Roger Bozon geeft je de routeplanner voor vergroting van je levensgeluk: je dromen bedenken, doelen stellen en die dan ook daadwerkelijk verwezenlijken. In de praktijk is dat hard werken, en dat begint vooral na afloop van de cursus. Maar Roger helpt je daarbij, ook na afloop, waardoor het realiseren ervan schijnbaar moeiteloos lijkt te verlopen.

Een denk- en doecursus dus; praktisch, verfrissend en stimulerend voor de rest van je leven. Daarom een zeer goede investering, met name in combinatie. Kortom: voor mij de beste cursus in 19 jaar advocatuur.

René Guldenmund

De sessie waarbij wij met elkaar kennis moesten maken met de meisjesnaam van zijn of haar moeder zal mij straks goed van pas komen! Van 20 – 28 november is in Den Haag de jaarlijkse Assemblee van het International Criminal Court; die bestaat nu uit 122 deelnemende en een aantal waarnemende staten. Ik ben door de nuntius (de ambassadeur van de Heilige Stoel) gevraagd of ik daarbij als vertegenwoordiger van de Heilige Stoel wil optreden. De Heilige Stoel is geen partij, maar heeft wel de status van waarnemer. Ik hoopte dat ik alleen maar verslagjes hoefde te maken, maar nee hoor! Van mijn voorganger heb ik gehoord dat veel delegaties hun best doen om de vertegenwoordiger van de Heilige Stoel bij de lunch aan tafel te krijgen.

Roger, als dit een succes wordt heb ik dat aan jou te danken! Succes in de diplomatie hangt voor een groot deel af van namen onthouden.

Vince vd Weijer

Einde 2013 heb ik het voorrecht gehad om deel uit te kunnen maken van een bijzonder inspirerende en leerzame cursus bij Roger en Gera.

Zowel de huiselijke omgeving als de manier waarop de cursus is vormgegeven gaven mij de rust om af te schakelen van de dagelijkse ‘drukte' om volledig te kunnen genieten van deze positieve en motiverende cursus.

Mijn doel voor deelname aan deze cursus was om te leren op een gecontroleerde manier efficiënter te werken. Ik heb niet alleen dit doel weten te bereiken, de cursus heeft er ook aan bijgedragen dat ik sindsdien op een andere manier tegen mijn werkzaamheden aankijk.

Absoluut een aanrader voor eenieder die op zoek is naar handvaten om anders om te gaan met zijn/haar 'druk bestaan'!